Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

About Company

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Our Clients Opinion

In pharetra, lectus a consequat sodales, sapien tortor facilisis sem, ac facilisis felis
Steve Jobs http://apple.com
Proin egestas libero eu orci porta, sit amet porttitor lacus faucibus. Duis dolor leo
Etiam tincidunt ligula tellus. Vestibulum vitae justo malesuada, dictum turpis.
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority
Johnsons
 
 

POMOČ PRI NAKUPU: 01 544 38 33, 051 636 652

V košarici ni izdelkov.

Blog - Novičke

NASVETI ZA KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA

Kako si lahko preventivno sami pomagamo še predenj zbolimo in katere so tiste stvari, ki pozitivno delujejo na krepitev imunskega sistema. Redno telovadite, pijte veliko tekočine, pojejte čim več sadja in zelenjave; to so le neateri ukrepi za bolj kvalitetno življenje. Kaj pa ostali?

 

Preberi več

PROBIOTIKI

Probiotiki so živi mikroorganizmi, kot nekakšne “prijazne” bakterije”, ki pozitivno delujejo na naš organizem. Pomembni so zato, ker skrbijo za zdravo prebavo, saj okrepijo črevesni in imunski sistem ter zmanjšujejo možnost pojava okužb.

Preberi več

ZDRAVI V ŠOLO

Vitamini za otroke

Tudi naši otroci potrebujejo določeno količino vitaminov, mineralov in encimov za vsakodnevno pravilno delovanje organizma, da ostanejo naši malčki zdravi in polno energije. Začela se je šola in to pomeni, da so otroci še bolj dovzetni za viruse in bacile, ki lahko povzročajo hude bolezenjske težave. Ali veste kako boste zaščitili vašega otroka?

Preberi več

VITAMINI IN MINERALI ZA OTROKE IN ODRASLE

Vitamini in minerali so pomembni za normalno delovanje našega organizma. Zagotovimo si jih lahko po naravni poti s prehrano, z dodatnim vnosom sadja in zelenjave, ali pa tudi s prehranskimi dopolnili, ki so izdelana iz naravnih virov hranil.

Preberi več

BIO ORGANSKA KOZMETIKA

To pomeni, da vsebuje BIO naravne sestavine, vzgojene pod posebnimi strogo kontroliranimi pogoji, ki ustrezajo zahtevam, da določen izdelek pridobi Certifikat BIO. Sestavine so iz ekološke pridelave in niso bila vzgojena z agresivnimi sredstvi in drugimi kemičnimi preparati.

BioSecure kozmetika je primerna za vso družino in dermatološko testirana. Ima prijetno teksturo, naravno aromo, cene so dostopne, zagotavlja učinkovitost in varnost, ter so 100% organskega izvora. Imajo Certifikat: Eco Cert in Cosmebio.

Preberi več

UTRUJENOST in IZČRPANOST

Izgorelost je stanje psihofizične in čustvene izčrpanosti, ki nastane zaradi izčrpavanja organizma že vrsto let. Takrat pride do upada telesne energije, močno zmanjšane koncentracije in slabe spečnosti oz. budnosti tekom dneva. Že vsaka najmanjša sprememba nam je moteča, miselni tok niha, smo neodločni, vsakodnevna opravila pa zelo težko opravljamo.

Se to dogaja tudi vam?

 

Preberi več

KONOPLJINA KREMA

Popularna KONOPLJA se čedalje bolj uporablja tudi v kozmetični industiji, saj ima pozitivne lastnosti na kožo. Vsebuje nenasičene maščobne kisline, vitamine in minerale. Tako jo lahko koristite za nego obraza, ustnice, telesa, nog, rok oz. nego suhe in razpokane kože po celem telesu. 100% naravna konopljina krema je lahko vaš vsakdanji pripomoček za nego vaše občutljive kože.

Preberi več

POPULARNA CHIA SEMENA

CHIA semena so eden najboljših virov omega 3-maščobnih kislin (to so alfa-linolenske kisline), ki so bogata z antioksidanti, beljakovinami, minerali in vitamini. Le ta ima izredno pozitivne učinke na naše zdravje, saj pripomore k ohranitvi normalne ravni holesterola v krvi. Lahko jo uživamo vsak dan, ...

Preberi več

NARAVNA ZDRAVA PREHRANA

Včasih se naši dedki in babice niso spraševali kaj je “zdrava prehrana” in na kaj moramo paziti ko vnašamo v telo različna živila. Danes pa se s tem vprašanjem srečamo prav na vsakem koraku, saj je izdelkov na policah trgovin ogromno in velikokrat ne vemo kaj pravilno izbrati, da bo “zdrava prehrana”.

 

Preberi več

MARMELADA za hitro porjavitev kože

Pravi HIT poletja

Daje intenzivno BRONZ barvo in ima zaščitni UV-a in UV-B faktor 10. Odlična sestava z naravnimi olji, ki se medseboj zelo dobro dopolnjujejo: olivno olje, olje korenčka in olje oreha. Je vodoodporna in ne vsebuje konzervansov.

 

Preberi več