Da to preprečimo je dobro, da poskrbimo za zaščito otrok in njihovega imunskega sistema še predenj nastopi prava sezona virusov. Poskrbite, da dobijo zadostno količino vitaminov in mineralov in s tem preprečite bolezni. Nezadostna količina koristnih snovi za otrokovo telo se lahko pojavlja skozi celo leto. Zato se priporoča jemanje teh snovi v času športne aktivnosti, treningih, pri povečani telesni obremenitvi in ko je povečana potreba po teh substancah.

Zelo popularni vitamini za otroke so »Multivitamini Nelly in prijatelji«. So prijazni do vašega otroka, brez glutena, z okusom sadja, so mehki in naravnih arom. Ter vsebujejo samo naravna barvila iz koprive, špinače, korenjčka in žafranike.

Multivitamini Nelly in prijatelji se dobijo v vseh Lekarnah po Sloveniji, drogerijah Tuš in DM.

Vsebujejo naslednje pomembne snovi:

-vitamine skupine B, C in E, ki prispevajo k normalni funkciji imunskega sistema, delovanju živčnega sistema in mentalne aktivnosti, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ter zaščita pred prostimi radikali.

-vitamin D3 in cink, ki prispevata za pravilno rast in razvoj kosti pri otrocih, vzdržujeta normalno stanje kosti in zob, absorpcijo kalcija in normalno funkcijo imunskega sistema.

Naj vaši otroci ostanejo zdravi in živahni skozi celo leto z Multivitamini Nelly in prijatelji.

Želimo vam veliko uspeha v šoli!