Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

About Company

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Our Clients Opinion

In pharetra, lectus a consequat sodales, sapien tortor facilisis sem, ac facilisis felis
Steve Jobs http://apple.com
Proin egestas libero eu orci porta, sit amet porttitor lacus faucibus. Duis dolor leo
Etiam tincidunt ligula tellus. Vestibulum vitae justo malesuada, dictum turpis.
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority
Johnsons
 
 

POMOČ PRI NAKUPU: 01 544 38 33, 051 636 652

V košarici ni izdelkov.

HemaGel Procto rektalne svečke

HemaGel PROCTO, rek.svečke, 5 kos

Koda izdelka: 1042214 Kategorija: Trgovina

Ocenite ta izdelek

Rektalne svečke se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče razpoke (analne fisure) in sluznice (analne ragade).

8,20 €

 

Opis

Podrobnosti

HemaGel® PROCTO je bela svečka v obliki torpeda, ki vsebuje navzkrižno vezane kopolimere 2-hidroksietilmetakrilat z polimerno vezjo in sterilno zaščitene amino skupine. Razvili so ga na Inštitutu za makromolekularno kemijo, Akademije za znanost, v Češki Republiki.

Zmanjšuje bolečino povzročeno zaradi analnih fisur, blaži bolečino med odvajanjem blata in pospešuje celjenje. HemaGel® PROCTO nudi edinstveno rešitev za pospešeno celjenje akutnih in kroničnih ran ter analnih kožnih poškodb.

Svečke HemaGel® PROCTO se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju hemoroidov in drugih bolezni danke, kot so boleče kožne razpoke (analne fisure) in sluznice (analne ragade). Uporaba medicinskega pripomočka HemaGel® PROCTO je pokazala, da je popolnoma varen, med klinično preiskavo ni prišlo do neželenih dogodkov, niti ni povzročilo nobenih stranskih učinkov. Zaradi svoje makromolekulske strukture, HemaGel® PROCTO ne prodre v organizem. Zato lahko svečke uporabljajo vse starostne skupine, tudi nosečnice in doječe matere.

ENOSTAVNA UPORABA ENKRAT NA DAN

NEBOLEČA UPORABA

DOBER OPRIJEM NA PODLAGI

NE DRAŽI PREDELA OKOLI UPORABE

NIMA STRANSKIH UČINKOV

NE OMEJUJE BOLNIKOVEGA ŽIVLJENJA

ANALNE FISURE Tvorijo se v vzdolžnih kapljicah analnega kanala in so lahko bodisi akutne ali kronične. Fisure so velike od nekaj milimetrov do 2-3 cm dolge in 1-1,5 cm široke. Akutne fisure so kapljice z ostrimi robovi in rožnato osnovo. Kronične kapljice imajo odebeljene robove in na spodnjem delu fisure lahko vidimo prečno potekajoča vlakna notranjega sfinktra (mišica zapiralka). Tako imenovani kontrolni polipi običajno na distalnem koncu tvorijo fisure (razpoke).

Simptomi:

• Rane s trajno odprto osnovo.

• Poslabšanje pri vsakem odvajanju blata –» kapljice, krvavitve in bolečine.

• Območje okoli fisure (razpoke) je zelo občutljivo na dotik.

• V območju anusa je pogosto srbenje in pekoč občutek.

• Bogata žilna struktura povzroča pogoste krvavitve.

• Pogosto pojavljanje fisure je največkrat povezano s kroničnim zaprtjem.

Uporaba

Podrobnosti

KAKO UPORABITI SVEČKE:

• Vstavite svečko v danko, po odvajanju blata in umivanju, z zaobljeno konico naprej.

• Odtrgajte 1 svečko s traku vzdolž perforacije, jo nežno odtrgajte, olupite ovoj in odstranite svečko.

• Vstavite eno svečko z zaobljeno konico naprej globoko v danko, po možnosti v nekoliko upogibnem položaju.

• Dnevno uporabite eno svečko HemaGel® PROCTO, najbolje čez noč, razen če je po navodilih zdravnika drugače.

KONTRAINDIKACIJE:

Nobeni stranski učinki niso bili odkriti pri uporabi HemaGel® PROCTO. Pri preobčutljivih ljudeh je možno manjše draženje danke, kot so rahlo srbenje ali pekoč občutek, vendar to ne predstavlja ovire. Uporaba svečke ima lahko rahel odvajalni učinek.

SHRANJEVANJE:

Shranjevati v originalni ovojnini na suhem mestu pri temperaturi od 15 – 25° C, ter nedosegljivo otrokom.

OPOZORILO:

V primeru pojava stranskih učinkov, prenehajte z uporabo in se posvetujte z osebnim zdravnikom. Hranite izven dosega otrok! Ne uporabljajte po datumu uporabe, označen na ovojnini. Zaradi svoje makromolekularne structure HemaGel® PROCTO ne prodre v organizem. Zato lahko svečke uporabljajo vse starostne skupine, tudi nosečnice in doječe osebe. V vsakem primeru se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom. Bolezni danke potrebujejo posebno higieno in redno gibanje črevesja. Zato pijte ustrezno količino tekočin, jejte manj začinjeno hrano in povečajte vnos vlaknin. V kolikor težave ne izginejo ali se stanje poslabša v roku 7 dni, se obvezno posvetujte z zdravnikom.

Sestavine

Podrobnosti

SESTAVA:

HemaGel® Procto je bela svečka v obliki torpeda, ki vsebuje navzkrižno vezane kopolimere 2-hidroksietilmetakrilat z polimerno vezjo in sterilno zaščitene amino skupine. Razvili so ga na Inštitutu za makromolekularno kemijo, Akademije za znanost, v Češki Republiki.

POREKLO: Češka.