Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

About Company

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Our Clients Opinion

In pharetra, lectus a consequat sodales, sapien tortor facilisis sem, ac facilisis felis
Steve Jobs http://apple.com
Proin egestas libero eu orci porta, sit amet porttitor lacus faucibus. Duis dolor leo
Etiam tincidunt ligula tellus. Vestibulum vitae justo malesuada, dictum turpis.
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority
Johnsons
 
 

POMOČ PRI NAKUPU: 01 544 38 33, 051 636 652

V košarici ni izdelkov.

Podjetje BITAX d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2003. Je uvoznik, distributer in proizvajalec za širok spekter različnih izdelkov: prehranska dopolnila, živila, bio živila, kozmetiko, naravno kozmetiko.

Imamo uspešno oblikovano prodajno mrežo po celotni Sloveniji. Vzpostavili smo dobro sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji in gojimo ta odnos z kakovostnimi storitvami za stranke in sodelujemo z različnimi pomembnimi inštitucijami v Sloveniji. Imamo svoje prodajne komercialiste, ki ohranjajo redne stike z našimi strankami na terenu in tako zagotavljajo pomembne povratne informacije.

Zahvaljujoč prizadevanju za čim boljšo ponudbo našim strankam, smo ohranili trden položaj na trgu. Vse naše blagovne znamke podpremo z različnimi marketinškimi prijemi in aktivnostmi, ki pomagajo vsak izdelek uvrstiti na čim boljši položaj v prodaji.

 

Verjamemo, da bomo z vašo podporo to uspeli!

 

Francka Celarec

Direktorica